Alm Power

Sinds april 2013 staat Ed samen met Koen als Alm Power op de buhne. Het was de toeval dat Ed en Koen zich troffen en hebben elkaars ideeen uitgewisseld, heel spontaan is er toen een nieuw duo ontstaan.

Nu staan ze samen als "Alm Power" garant voor een unieke sound in Nederland en ver daar buiten. Samen zijn zij erin geslaagd een programma op te zetten waarmee zij bij elke gelegenheid de juiste muziek ten gehore kunnen brengen o.a. Volkstumliche muziek, Duitse Schlagers, Evergreens, Carnavalsmuziek, etc. Door deze veelzijdigheid kunnen zij bij elk optreden voor een gevarieerd programma zorgen en reageert zowel jong als oud steeds weer enthousiast tijdens hun optreden.

Trompetklanken doordrenkt met de onmiskenbare sound van de steirische harmonika en gezang laten feesttenten in binnen en buitenland op hun grondvesten schudden. "Onze optredens zijn in een woord één groot feest, niet alleen voor de mensen in de tenten, pleinen en kroegen maar ook voor ons als muzikant!" volgens Koen en Ed.     

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…