André Hazes Imitator - Lesley Williams

Hij is de topper van Soundmixshow 2002. De beste André Hazes imitator van dit moment… een aanrader voor elk evenement van groot tot klein..

Lesley heet oorspronkelijk Lesley John William van Wijk. Op 22 juli 1969 is hij geboren in Utrecht. Lesley is heel vroeg met muziek begonnen.
Op zijn 5de jaar bespeelde hij al gitaar. Al op zijn 10de kon hij al wat aardig wat spelen. Later toen hij 15 was ging hij met zijn oom mee naar optredens met de band. Lesley vond dat zo te gek dat hij zich erin ging verdiepen. Ja ja 2 jaar later stond Lesley zelf achter het mengpaneel en stond een 6mans bandformatie uit te mixen. Ook begon hij mee te zingen en na een jaar kon hij het hele repertoire uit zijn hoofd. Ongeveer 90 nummers. Omdat hij veel complimenten kreeg om zijn stem ging Lesley na 5 jaar geluidsman te zijn geweest, een eigen band beginnen waar hij zanger en toetsenist was. Het was een allround band.

Na twee jaar is Lesley solo gegaan omdat hij daarmee veel meer kon verdienen. Zijn hobby liep dus uit. Nu is hij 9 jaar verder en heeft een uitgebreid repertoire opgebouwd van meer dan 300 nummers. Hij is op dit moment één van de meest geboekte artiesten van Nederland.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…