André Hazes Imitator - Lesley Williams

Hij is de topper van de soundmixshow in 2002. De beste André Hazes imitator van dit moment. Een echte aanrader voor elk evenement van groot tot klein.

Doe uw ogen dicht en luister! Wat zegt u, u hoort geen verschil met het origineel? Dat is nou precies wat we bedoelen. Trouwens als u uw ogen open houdt zult u tevens verbaasd zijn over de fysieke gelijkenissen met de grootmeester van het levenslied.

Dat Lesley Williams op dit moment een veel gevraagde artiest is, zal u dan ook niet verwonderen. Veel bekende bedrijven waaronder: KLM, Heineken, Medeco, Amstel Bier en grote landelijke evenementen, clubs en restaurants hebben dankbaar gebruik gemaakt van de bovenal feestelijke en soms melancholieke sfeer die het optreden van Lesley Williams telkens weer veroorzaakt.

Brengt zanger Lesley Williams alleen Andre Hazes repertoire? Nee, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever is hij in staat om een zeer breed repertoire te zingen, waarbij hij kan kiezen uit zo’n 350 nummers.

Een ding is altijd zeker, waar Lesley Williams optreedt wordt het feest!

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…