Arjon Oostrom

In 2005 is hij zich echt bezig gaan houden met muziek, en nam zijn eerste nummer op bij een vriend. Al snel wilde hij professioneler en kwam terecht bij Kees Tel een producer met veel hits achter zijn naam.”Sla je slag” was het eerste nummer wat hij op nam bij Kees Tel en werd een succes. De single werd uitgebracht door Derny Records. Met dat nummer is hij bij een talentenjacht bij de Tros tweede geworden en werd uitgenodigd bij het populaire muziek programma ’Brabant Party’.
Ook stond “Sla je slag” op bijna alle playlisten van Nederlandstalig draaiende radiostadions.

Nadat de eerste single was uitgebracht, is hij zijn eigen nummers gaan schrijven. Na een aantal nummers te hebben geschreven, werd in het voorjaar van 2007 “Het is over, het is voorbij” opgenomen, en dat moest dan de nieuwe single worden.

In de zomer van 2007 schreef hij het club lied van de voetbalclub Good luck.
Ook werkte hij van 2007 tot 2011 als vaste zanger in de Aprés skihut Rotterdam.

Inmiddels heeft hij meerdere single’s uitgebracht bij diverse platenmaatschappijen. Derny Records, Mas Records en Berk Music. Zijn nummers staan op een tiental verzamelalbums en te zien op zijn discografie.. Zijn eerste nummer wat landelijk bekend werd en een hit werd in alle vakantie bestemmingen was “Daar aan die costa é é é “ die hij maakte met zijn maatje Dj Willem de Wijs. Begin 2011 kwam zijn single “Ik hou van alle vrouwen” een nummer uit de jaren 80 in een nieuw jasje gestoken en word in alle kroegen nog steeds meegezongen!! Juni 2011 scoorde hij zijn eerste echte hit. Zakka Zakka die hij samen met Dj Willem de Wijs en Feest dj Bas heeft gemaakt. Zakka Zakka stond op 10 in de Mega Top 100, op 9 in de download Top 50 en op 5 in de sterren.nl Top 20.  En ook wonnen ze de Party Award met Zakka  Zakka als beste party single 2011 en won Arjon persoonlijk de Party Award voor beste opkomende Artiest. In2012 Kwam zijn single “Schudden” wat wederom een dikke hit werd in binnen en buitenland en op 5 stond in de NL top 30 en als hoogste positie in de top 100 op plaats 66 en werd op diverse vakantie bestemmingen gevraagd zijn plaatjes te komen zingen en ging naar Salou, Lloret de Mar in Spanje, Albufeira Portugal en Chersonissos op Kreta om zijn plaatjes te promoten.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…