Barcode

Een coverband van formaat, gevormd door zes muzikanten met een repertoire dat staat! In circa vier uur tijd wordt u langs alle uithoeken van de muziekgeschiedenis geleid.

De basis van Barcode bestaat uit een strakke ritmesectie met bas en drums. Dit kloppend hart van de band wordt ingekleurd door toetsen en gitaar, zowelakoestisch als elektrisch. Daarmee is de machinekamer compleet. Voeg daaraantoe de vocalen. Een zanger én een zangeres zijn de energieke frontmensen die het geheel laten draaien als een trein.

Over de jaren 60, 70, 80, 90 heen naar het hier en nu zullen zij uw gids zijn. En dankzij een permanenteverjongingskuur blijft de setlijst van Barcode uiterst actueel.

Maar we kunnen het wel schrijven, u moet het horen, zien en beleven.Live…! Want dat is Barcode op zijn best. Een band voor uw bedrijfsfeest,café, bruiloft of tentfeest. Geen terrein dat Barcode niet kent.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…