Beethoven

Sinds haar oprichting in 1998, is Beethoven al jaren de absolute top onder de coverbands in Nederland en daarbuiten. En dat is niet voor niets! Steeds blijft de band zich vernieuwen en doorontwikkelen, zowel op muzikaal, visueel als technisch vlak. Een optreden van Beethoven is een ware belevenis onder het motto “goed is niet goed genoeg! Spraakmakend, innovatief, fantastisch en inspirerend moet het zijn en dat is het dus ook! Beethoven creëert een herinnering waar mensen nog jaren over na praten: “dat was nog eens een geweldig feest, wat hebben we genoten”.

Unieke show
Bij elk denkbaar openbaar evenement, private party of bedrijfsfeest, klein of groot, zorgt Beethoven voor een bijzondere muzikale en visuele ervaring. De latest hits worden afgewisseld met o.a. Rock, Classics, Nineties en Dance. Bekend is de band om haar unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party’s incl. laser en andere special FX! Uniek voor Beethoven is het gebruik van eigen films op de ledwall en het samenspel van dansroutines, muziek en visuele technieken op de ledschermen. Dit alles behoort tot de vaste showelementen, waardoor de band nog steeds trendsetter is op haar vakgebied. Een show van een internationaal niveau en met een unieke WOW-factor!

Professioneel en flexibel
Groots en meeslepend dus, maar dat hoeft niet. Beethoven kan ook chique en ingetogen als het feest daar om vraagt. Toch wordt er ook dan een duidelijk Beethoven-stempel gedrukt. Groot of klein…de intensiteit is hetzelfde, het optreden blijft spannend, boeiend en afwisselend! Voor haar opdrachtgevers is Beethoven professioneel, ervaren en flexibel. Een goede samenwerking is belangrijk, volledig in dienst van het evenement en het publiek.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…