Broederliefde

Broederliefde is één van de nieuwste rapsensaties uit Rotterdam. Broederliefde bestaat uit 10 leden, die al vanaf jongs af aan een hechte vriendengroep vormen en allen woonachtig zijn in de Rotterdamse wijk Spangen.

Het motto van de groep bestaat vanaf dag één uit eenheid, gezelligheid en voetballen. Dit kreeg een andere wending toen Emms besloot om ook te gaan rappen. Niet kort erna sloten ook Mella, Sjaf & Jerr zich aan bij Emms en kon men naast de vriendengroep nu ook spreken van een rapgroep: Broederliefde. Al snel hadden ze de wijk achter zich staan en begonnen ze eerst rustig binnen Rotterdam en via social media een naam op te bouwen met song en video releases van o.a. (hit)tracks als: Domme Jongens, Maluku & Ik Weet.


2012 was een mooi, druk en bewogen jaar met veel optredens, een State Award nominatie en een uitverkochte zaal (750 man) voor de release van hun mixtape 'Broederliefde'. De lijn wordt alleen maar doorgetrokken en de populariteit van de groep blijft maar groeien. Grote clubhit is al maanden de song Maluku en met de in het begin van dit jaar uitgebrachte song Zero hebben ze weer een video hit te pakken, waarmee ze weken op #1 stonden in de Youtube hitlijst van StateMagazine. En ze gaan maar door!

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…