Bruce Springsteen by Marsman

Met Bruce by Marsman brengt de ex-frontman van IOS (IsOokSchitterend) Joost Marsman een muzikaal saluut aan één van zijn grote helden. Bruce by Marsman is een feest der herkenning voor echte fans én voor wie gewoon houdt van een stevig avondje échte livemuziek. Geen zware kost, gewoon een Springsteenfeestje, op het podium én in de zaal. Marsman wil het optimisme en de hoop die de muziek van The Boss uitstraalt overbrengen. Samen met zijn M-Street band zet hij de klassiekers stevig neer, waarbij zijn stemgeluid dat van Bruce Springsteen soms gevaarlijk dicht benadert.

Marsman heeft zich bij dit project vooral laten inspireren door het vroegere live repertoire van Springsteen. Hits als Born to Run, Hungry Heart, Badlands, The River en Dancing in the Dark komen voorbij. Maar ook recenter werk (zoals Radio Nowhere) ontbreekt niet op deze rock en roll tribute aan één van de grootste artiesten ooit.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…