Call Me Blondie

CALL ME BLONDIE “THE DUTCH BLONDIE TRIBUTE BAND”

Call Me Blondie is een muzikale en visuele totaalperformance die Blondie in al haar facetten doet herleven. De sound, de voice, de styling en de attitude...Blondie is Back!

De vijfpersoonsformatie Call me Blondie heeft in Anna Swinkels haar eigen Debby Harry gevonden die dankzij haar theaterachtergrond het publiek meeneemt naar de seventies en eighties. Achter haar staat een set ervaren topmuzikanten die het dak er af spelen. Kortom: een verrassende act met de power van Blondie die je beleefd moet hebben.

De muziek van Blondie, met in Nederland 14 hits is zeer veelzijdig en laat vele facetten van de muziek voorbijkomen waaronder disco, rock, reaggea en rap. Hits als Denise, Rapture, Heart of Glass, The Tide is High, Call Me, Hanging on the Telephone, Atomic, One way or Another komen allemaal voorbij in een uur durende show.

De muziek van Blondie komt nog regelmatig voorbij in commercials en films waardoor de muziek van Blondie bekend is bij jong en oud.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…