Daimy Lotus

Daimy Lotus werd in 1996 in Eindhoven geboren en was van jongs af aan al bezig met muziek. Dit bleef niet onopgemerkt. Op haar 14e gaf haar moeder haar op voor Popstars. Ze kwam met gemak door de vele rondes heen en behoorde uiteindelijk tot de laatste 15 deelnemers van de 11.000. De jury vond haar nog te jong voor een popster, maar stimuleerde haar om door te gaan met het ontwikkelen van haar talent.

Ondertussen timmert Daimy hard aan de weg. Zo zingt en schrijft ze haar eigen muziek waarbij ze zich laat inspireren door nieuwe soul, R&B en elektronische muziek. Ook werkt Daimy nauw samen met verschillende artiesten en producers als Tienus (Pelican Productions), Nico Brandsen, Ton Dijkman en Rupert Blackman.

Vanaf september 2014 is Daimy gekoppeld aan DEPT. Haar nummers zijn te horen in de nieuwe seizoenscommercials van het kledingmerk.

Ze treed momenteel veel op, onder andere via HKconcecerten, en ze heeft oktober 2014 haar eerste single 'Saturday Girl' uitgebracht. Deze werd flink gesupport door o.a. 3fm-DJ's Rob Stenders en Sander Hoogendoorn.
De bijbehorende videoclip staat online en kan bekeken worden via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=RbmHQ3UDvg4

Saturday Girl is te beluisteren op Spotify en kan gedownload worden via iTunes: http://bit.ly/DaimyLotusiTunes

Haar volgende single is in februari 2015 uitgekomen.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…