Danny Nicolay

Danny Nicolay is inmiddels geen onbekende meer in de Nederlandse Showbizz. Hij heeft al vele cd producties op zijn naam staan en treedt al jaren op in het land. Hij heeft hiermee inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en is dan ook echt klaar voor zijn landelijke doorbraak!

En die is er gekomen! Danny’s carrière raakt in april 2011 in een stroomversnelling dankzij zijn auditie voor ‘Wie wordt de 5de Topper’. Na een super spannende periode en uit werkelijk 100derden kandidaten, wordt Danny Nicolay uiteindelijk samen met Judith Peters gekozen om de Toppers te vergezellen tijdens 3 uitverkochte concerten in de Amsterdam Arena.

Afgelopen jaren stond Danny ook op grote festivals en evenementen zoals het Jordaanfestival (10.000 mensen), Snikkel Festival (5000 mensen) en onlangs ook nog in het Gelredome voor 24.000 mensen! Danny Nicolay is een graag geziene zanger op de lokale, regionale en landelijke radio en tv zenders. Hij was o.a. te zien in de Brabant Party van Omroep Brabant, TV Drenthe, TV Oost, Radio NL, Bingo FM, Radio Rembrandt, Lijn 4 RTL4, TROS Muziekfeest, Muziekfeest op het plein vanuit Enschede, Sterren Palet, en onlangs nog in de 1000ste uitzending van Man Bijt Hond, maar ook de interviews op diverse radiostations bleven niet achterwege! Ook op Sterren.nl en TV Oranje is Danny nog steeds veelvuldig te zien.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…