De Alpenzusjes

2011: De Alpenzusjes zijn terug in een geheel nieuwe samenstelling.

Nadat de originele Alpenzusjes het stokje hadden overgedragen aan Chantal en Apolonia is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen. Vanaf 2011 zijn er twee ‘nieuwe” Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding.

De agenda raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn.

Hun hits: “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011  maar tot op de dag van vandaag één van de meestgedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans” en voor de carnaval van 2012 werd de single “Hutje op de hei” uitgebracht. Ook deze single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens de carnaval!

Begin 2013 kwamen de meiden met een ”dijk van een nummer”.  ”Kontebonke” bracht feestend Nederland in beweging! En natuurlijk mogen met dit liedje ook andere lichaamsdelen dan gebruikelijk worden geschud.

De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…