Der Kleino

“Jawohl heeeeey!!!!” Zo’n kleine twintig jaar geleden zag Der Kleino het levenslicht. Hij werd geboren in het duitse KÖLN in de duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Daar verbleef hij echter niet lang. Toen hij op 9 jarige leeftijd voor de grap de microfoon pakte ging het snel. Na een optreden met niemand minder dan Dennie Christian ging zijn zangcarriere als een sneltrein. Hij trok net als zijn landgenoot naar Nederland en trad vanaf dat moment overal op: Lowlands, Philips Stadion, Gelredome, De Kuip,013, TT Assen.

Het bleef niet onopgemerkt en zo meldde zich Die Lustige Schlagerfreunden elf jaar geleden. De kleine Schlagerartiest trad met de freunde onder meer op bij De Zwarte Cross, Paaspop, Dauwpop, de Oktoberfeesten in Varsseveld en Sittard, de Nijmeegse Vierdaagse en talloze andere evenementen.Inmiddels staat Kleino stevig op eigen benen en klinkt als nooit tevoren het “Jawohl heeeeey!!!”

Een optreden van schlagerartiest Kleino is een feest der herkenning. Kleino brengt op zijn eigen onnavolgbare wijze alle grote Schlagerhits zoals: Besame Mucho, Du, Du Kannst nicht immer 17 sein, Ein Festival der Liebe, Fiesta Mexicana, Griechischer Wein, Herzilein, Rosamunde, Sierra Madre en Viva Colonia. Hij brengt de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop.

Der Kleino is ook te boeken met band: Der Kleino und die Stimmungsmatties. Dezelfde Apres-Ski en Schlagerhits zoals we van der Kleino gewend zijn maar nu live gespeeld door die Stimmungsmatties!

Samen met zijn “matties” brengt der Kleino de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop. De Schlagerband eert de oude Schlagerhits in een modern jasje zoals “Rosamunde”, “Sierra Madre” en “Du” en geeft “Vollgas” met de moderne Duitse hits anno nu waaronder “Schatzi schenk mir ein Foto”, “Viva Colonia” en nog veel meer.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…