Die Cappuccinos

Schlagers zijn in en daarvan profiteren ook Die Cappuccinos, de Duits-Nederlandse band, die sinds 2009 furore maakt in Duitsland. De ‘boysband’ moet de fans bijna van zich afmeppen en inmiddels is de groep hard op weg om zich ijzersterk te nestelen in de stal van de Schlagergrootheden.

Heel bijzonder is dat van de vier leden van deze nieuwe Schlagerband er twee uit Nederland komen. De broers Réne en Michèl wisten samen een plaatsje te bemachtigen in de band. Niemand minder dan Kristina Bach zocht middels een casting naar leden voor een niewe schlageract. Het project kreeg de naam “Die Cappuccinos”, vernoemd naar Kristina eerste grote hit.

Een veelbelovende toekomst wacht de vier – inmiddels wordt er hard gewerkt aan alweer het tweede album en zijn graaggeziene gasten in de diversen TV Shows in Duitsland. Die Cappuccinos zijn o.a recordhouder van de Duitse hitparade van SMAGO.net. Als eerste band drie keer achtereenvolgend een nummer 1 notering en is daarnaast de eerste Nederlandse act die de Beneluxprijs Die Goldene Tulpe in ontvangst hebben genomen.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…