Die Jungen Zillertaler

Wie kan ze niet meezingen – de hits van Die Jungen Zillertaler?
Jong of oud, schlagerfan of geen schlagerfan maar de hits van de Juzis, zoals ze genoemd worden door hun fans, zullen niet ongemerkt aan je voorbijgaan! Niet voor niets staan de populaire Oostenrijkers altijd vol enthousiasme in de single charts, waar zij vaak met meerdere hits vertegenwoordigd zijn. Sinds kort is hun nieuwe CD uit; “Gipfeltreffen – Drob’n Auf’m Mountain” is de titel van dit “Best of “ album, waarbij de boodschap heel duidelijk is: er mag gezongen en gedanst worden!

Hun handelsmerk, grote hits binnen de volksmuziek op te peppen en nieuw leven in te blazen, is ook bij hun 5 gloednieuwe nummers duidelijk merkbaar. De Juzis nemen hun fans met “Gipfeltreffen – Drob’n Auf’m Mountain” mee in een zeer bijzondere muzikale bergtocht, en zij staan te popelen om special naar u te komen om deze nummers live ten gehore te brengen.

De Junge Zilltertaler mogen niet ontbreken op uw oktoberfeest! Deze Oostenrijke toppers komen graag naar nederland om er een waar feest van te maken!

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…