Eighty Eight

De kern van feestband Eighty-Eight is gestart in 1994, aan de Eindhovense Floralaan Oost 88. Als studentenband werd in 1999 de 3e prijs gewonnen in Paradiso Amsterdam van de Heineken Student Music Awards.

Vanaf die tijd speelt de formatie van Groningen tot Maastricht bij alle studentenverenigingen, in de de toonaangevende cafe’s, op hockeyfeesten en op de grote stadspleinen. Daarnaast werden optredens verzorgd in Zuid Frankrijk, Aberdeen en in Singapore.
De formatie veranderde in de loop der jaren een aantal keer, maar de kern bleef bij elkaar en wist steeds weer nieuw talent aan zich te binden.

Zo zongen Karin Wartenbergh, Eva-Jane Smeenk (tegenwoordig backing bij Clouseau, K3 en Nederlandse topartiesten), Nikki Kerkhof (Winnares Idols 2008) en aanstormend rock academie zangeres Lotte Nobelen bij de band. Inmiddels klopt conservatorium vocaliste Muriel van Eersel nadrukkelijk op de 88 deur!

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…