Esmée Denters

Esmée Denters (Oosterbeek, 23 november 1988) is een Nederlandse zangeres. Ze is nationaal en internationaal bekend geworden door haar internetpagina op de website YouTube die eind februari 2007 al 8,5 miljoen maal bezocht was.

Op de website plaatste Esmee Denters meerdere filmpjes van zichzelf waarop ze liedjes zingt. Veelal nummers van andere popsterren, maar ook enkele nummers van zichzelf. Esmee Denters hoopte hiermee een platencontract in de wacht te slepen. Duizenden mensen over de hele wereld reageerden vol lof over haar zangprestaties, en inmiddels staan de platenmaatschappijen voor Esmee in de rij. Zo hebben grote platenmaatschappijen uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigde Staten en Engeland geprobeerd om haar binnen te halen.

Ook zijn er plannen voor een reality-soap rondom Esmee Denters in de Verenigde Staten, eentje waarin Esmee wordt gevolgd tot de release van haar debuutalbum. Esmee Denters is voor ongeveer 10 dagen in Amerika geweest om liedjes op te nemen in de studio (van wie is onbekend). Ook zong Esmee Denters een liedje in dat is geschreven door Kelly Rowland van Destiny's Child. Daarna is Esmee een paar dagen in Zweden geweest om liedjes te schrijven en op te nemen.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…