Lawineboys

Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feestdeejays. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken. Om de stemming te verhogen zongen de heren de meeste nummers Lawineboysluidkeels mee.

Toen de Lawineboys werden benaderd door een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor eigen repertoire! “Wat Zullen We Drinken” was vanaf het begin een enorme feestknaller. Hierna volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op. Op ieder feest hoor je hun nummers voorbij komen: “Als We Gaan“, “In De Blote Kont“, “Over 100 Jaar“, “Laat Maar Waaien“.

Maar na de release van “Sex met die Kale“ komt de carrière van de heren in een stroomversnelling. Tot op de dag van vandaag is “Sex met die kale” op elk feest en in elke uitgaansgelegenheid te horen om ‘de boel aan de gang’ te brengen. Uit een onderzoek onder DJ’s bleek dat de Lawineboys de meest gedraaide plaat hadden tijdens het carnaval van 2011 (en 2012).

Maar hier stopte het succes niet….. In 2012 hadden de heren met “JOOST”  wederom één van de grootste feestknallers van het jaar in handen. Een aanstekelijke lied dat perfect past in het fantastische feestrepertoire van Koen en Addie.

Met het oog op de carnaval van 2013 (en natuurlijk de rest van het jaar) is er nu dan de nieuwe single: ISABEL.

Wederom een zeer bijzonder nummer, ditmaal met een bijzondere clip waarin de heren nou eens niet de hoofdrol hebben.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…