Privéfeesten & Bruiloften

 

Hoe organiseer ik een feestje?

Tijd voor een feest! Hoe begint u eigenlijk?
Er moet een geschikte locatie gezocht worden, stijlvolle aankleding, wat doen we met de catering en laten we een artiest optreden? Vergeet ook de uitnodigingen niet, de garderobe- en toiletvoorzieningen, is alles wel brandveilig? Dit en meer van dit soort vragen bespreken wij graag met u en nemen graag de regie voor u in handen.

Het feest kan beginnen…

Met ruim 15 jaar aan ervaring weten we dan ook precies waar we aan moeten denken en waar we op moeten letten. Laat dat maar aan ons over! Dan kunt u zelf ook genieten van het feest, een prettige gedachte niet waar?

Mamboe Productions & Entertainment B.V. organiseert en maakt het verschil

Dat alles op rolletjes loopt en u alle zorgen uit handen wordt genomen, dat is mooi. Nóg mooier is, is dat het ook een uniek en persoonlijk feest wordt. Zo één waar nog lang over nagepraat wordt. De organisatorische kant, die nemen wij voor onze rekening. Of het nu voor 50 man is of voor 5000, op de voetbalvereniging, op een luxe partyschip of in een lege bedrijfshal, Mamboe Productions & Entertainment B.V. kan het voor u regelen, je kunt het zo gek niet bedenken!

 

Privefeest Medium   Bruiloft1 Medium  Bruiloft2 Medium

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…