Angerfist

Angerfist
Angerfist

Artist description

Hardcore Live-Act & DJ 'Angerfist' (echte naam: Danny) begon met het produceren van muziek op zijn zestiende. Zeer gepassioneerd was hij dag en nacht bezig met muziek maken. Zijn tracks werden steeds professioneler. Bijeengezochte Loops werden in korte tijd omgetoverd tot serieuze hardcore tracks.
In 2001 besloot hij een demo op te sturen naar het label van producer/dj Buzz Fuzz, BZRK Records. De demo werd door hem goedgekeurd en BZRK 33 was een feit.
Onder het alias Menace II Society scoorde hij met zijn Son of a Bitch EP. Rond die tijd bracht hij de eerste Angerfist EP uit op Overload records. Nummers als 'Criminally insane' werden grote hits in de hardcore scene. Ook produceert hij tracks op het MOH-label onder de naam Kid Morbid. Angerfist heeft onder de naam Menace II Society een van de grootste hardcore klassiekers van het nieuwe millenium op zijn naam staan, 'Chronic Disorder'.
Het nummer hoor je al jarenlang op elke party voorbij komen. Zijn stijl is bekend, diepe rauwe kicks en uplifting melodielijnen. Hij straft de trommelvliezen van partypeople over heel de wereld. Hij is geboren om keiharde hardcore house te blijven maken... Zijn motto: Raise your fist for Angerfist!