Milk Inc.

Milk Inc.
Milk Inc.

Informatie over de artiest

Regi Penxten is een muzikale duizendpoot, en dat toont hij elke dag. Samen met zijn beste vriend  en co-producer Filip Vandueren producet hij alle nummers van Milk Inc., Regi bespeelt de keyboard én hij heeft de gave om het publiek altijd enthousiast te krijgen tijdens optredens.

Maar zelfs dat is niet genoeg. Regi wil meer en hij gaat zich richten op verschillende andere projecten. Hij begint nummers te schrijven voor andere artiesten, zoals onder andere Sylver, Katerine, Scala, Tyfoon, Anneke Van Hooff, en nog vele andere.
In 2007 maakt hij REGIstrated. Dit is een full cd met nummers die hij gemaakt heeft met andere artiesten zoals Koen Buyse, Kate Ryan en Tom Helsen. In 2010 verschijnt REGIstrated 2, waarvoor hij onder andere samenwerkt met Scala, Stan Van Samang en The Ditch.

Sinds 2000 is Linda Mertens de nieuwe vaste waarde naast Regi. Haar job als kapper ruilt ze met veel plezier om naar een plekje in de showbizz. In 2006 beginnen ze met de Full Live optredens, en dit ook geheel naar de zin van Linda.Bij elk optreden geeft ze alles van haarzelf en dit met maar één doel, namelijk haar fans gelukkig maken. Het is voor hen een lichte verandering van koers, omdat ze volledig Live spelen. De concertreeks bevalt hen, maar ook hun fans. Ze besluiten om hier een jaarlijkse traditie van te maken.

In 2011 bestaat Milk Inc 15 jaar en dit vieren ze met een extra uitgebreide MILK INC 15 concertreeks in het Sportpaleis. Mét succes.

Ook in 2012 zetten ze deze Sportpaleistraditie verder met alweer 2 uitverkochte sportpaleis concerten.