Boehmer

Boehmer
Boehmer

Informatie over de artiest

Als het gaat om 's werelds beste dance muziek en feesten dan weet je dat de Nederlanders dit wiel uitgevonden en geperfectioneerd hebben. De uit Den Haag afkomstige Boehmer is dan ook geen uitzondering op die regel.
Gebombardeerd tot een van de beste opkomende DJ's van dit moment, timmert hij hard aan de weg.

Zijn professionele DJ carri're begon hij grappig genoeg niet omdat zijn droom piloot te worden was mislukt maar omdat hij en zijn vrienden het gebrek aan echt toffe feesten in Den Haag wilden opvullen. The boys just wanted to party! Als snel realiseerde hij zich dat zijn passie lag bij het maken van muziek en het knallen op crazy parties. De keuze was dan ook snel gemaakt.

Van shows in Frankrijk, Spanje, Zwitserland en China tot aan optreden op bijna alle grote festivals van Nederland, waaronder Amsterdam Open Air, Kingsday, 7th Sunday, Solar Weekend, en ga zo maar door. Boehmer heeft met zijn veelzijdige internationale sound al duizenden mensen weten te vermaken.

Zijn talent voor bass en trap muziek is duidelijk terug te horen in zijn energieke sets en met remixes van Beyonce's Drunk in Love en Ace Hood's Bugatti en voor Yellow Claw bewijst Boehmer dat de lange dagen en nachten in de studio z'n vruchten beginnen af te werpen. Zo bracht hij onlangs nog platen uit met hitmachines Mightyfools, Dirtcaps en San Holo.

Boehmer is een artiest om veel rekening mee te houden in 2015. Je bent gewaarschuwd.