Idaly
Idaly

Informatie over de artiest

Begin 2015 ging Idaly met een grote groep collega’s mee naar Schiermonnikoog waar gezamenlijk het album New Wave werd opgenomen. Hij is onder meer te horen op Hoog/Laag, No Go Zone en Goonies & Hoolies. Met het collectief stond Idaly onder meer op Appelsap en Lowlands en won hij de Popprijs en diverse Edisons.

 

Begin September verscheen zijn debuut-EP ‘Eindelijk’ bij Top Notch. De gehele EP is geproduceerd door Garrincha, een goede vriend en buurtgenoot van Idaly.

 

Onlangs verscheen de ‘NU’ EP van Idaly. De productie ligt volledig in de handen van Reverse en Garrincha. Voor zijn nieuwe project werkte Idaly met Jonna Fraser, Bokoesam, 3robi, Cartiez, Abigail Johnson en Cho. Tevens is de video van 'Verdient' nu te zien.

 

“Ik heb me gerealiseerd dat nu het enige moment is wat echt telt. Vandaar dat ik met die naam ben gekomen”, aldus Idaly. Met ‘NU' wil hij vooral zijn groei laten zien aan het publiek. “Ik wil laten horen dat ik meer verschillende muziek maak dan mensen al van mij kennen en dat hoor je op deze EP terug”.