Nikki Milou

Nikki Milou
Nikki Milou

Informatie over de artiest

Nikki Milou, startte al van kinds af aan met zingen. Met haar grote echo microfoon stond ze uren voor de spiegel te draaien en dromen. 
Na de middelbare school wist ze het zeker, ze zou van haar passie haar beroep gaan maken en hier ging ze dan ook vol voor. 

In 2013 werd ze aangenomen op het conservatorium Artez in Enschede op de popacademie. 

In datzelfde jaar behaalde Nikki Milou ook de finale van het tv programma The Next Pop Talent met o.a. Xander de Buisonjé in de jury en trad ze op bij Radio538. 

Na haar deelname begonnen ze ook met live optredens voor publiek, iets waar ze enorm veel energie van kreeg.

Na een aantal jaren in Nederland te hebben gezongen op diverse evenementen, vertrok ze voor een langere periode richting het zonnige Aruba en Ibiza en ook daar werden de juiste snaren geraakt. 
Hier trad ze op in diverse Beachclubs, restaurants, boten en op andere events.  

Naast de verschillende all-round pop optredens nam ze ook een duik in het diepe, dit door uit haar comfortzone te treden. Dit mede doordat ze in aanraking kwam met het hardstyle duo Gunz for Hire. Samen met Gunz for Hire nam ze het nummer We will be Immortal op.
Dit werd later ook de naam van hun Wereldtournee. Samen met het hardstyle duo ging ze mee op Tour en trad in 2018 o.a. op in een uitverkocht Gelredome op Qlimax.
Deze samenwerking zorgde voor meerdere releases in de hardstyle scene met bekende namen zoals: Radical Redemption, Ran-D, Adaro, B-front en Digital Punk. 

In 2021 bracht ze haar eigen nummer Tell her I said hi uit.
Natuurlijk blijft het ook niet bij deze ene single. In 2022 kunnen we een hoop nieuwe Nederlandstalige popliedjes van haar verwachten.

Boekingsmogelijkheden
- Solo (Tape act)
- Akoestisch (Met gitarist)
- Cover (Pop – Soul – Disco – Nederlandstalig)