Jubilea

Met de viering van uw jubileum laat u aan al uw medewerkers zien dat u veel waarde hecht aan hun inzet en loyaliteit, ervaringsdeskundigheid en gezamenlijke trots voor uw bedrijf. Daarbij is een jubileumfeest een prachtig moment om de onderlinge saamhorigheid nogmaals te onderstrepen en te benadrukken.
Voor jubilea-feesten bent u bij Mamboe Productions. Vanzelfsprekend aan het juiste adres. We organiseren deze in alle denkbare vormen! Van een chique receptie tot een oud Hollands cafe en van 90’s tot het levenslied.
Voor ieder event zoeken wij met ons team de perfecte locatie voor u uit, de juiste (lokale) catering en een keur aan artiesten. Daarbij is de jubilaris natuurlijk hét middelpunt van de belangstelling.

Catering

Kunnen we u ondersteunen bij de catering van uw evenement? Dan regelen wij dat uw gasten worden voorzien van een diverse keur aan hapjes en bijbehorende drankjes.

Hospitality

Iets wat er (te)vaak bij inschiet; tijdens uw evenement moeten de gasten echt in de watten worden gelegd. Wij geven ze samen met u of uw bedrijf de juiste en persoonlijke aandacht.Denk hierbij aan o.a. aan de uitnodiging/ticketing/ ontvangst en totale ontzorging gedurende uw evenement.

Productie

Wilt u uw eigen evenement intenser beleven? Schakel ons dan in voor de productie! Wij verzorgen vooraf en gedurende het evenement de planning, (technische) productie en de begeleiding van de activiteiten van uw evenement.

Techniek

Wij dragen, indien gewenst, zorg voor alle bijkomende technische aspecten. Denk hierbij o.a. aan; podium, aanvullend licht & geluid, sfeerverlichting, uit lichting van buffetpunten etc. Al deze en nog meer technische aspecten, zijn met behulp van onze vaste samenwerkingspartners een garantie voor een succesvolle technische productie.