Internationale artiest boeken? Vakkundig en professioneel advies bij Mamboe Productions & Entertainment.

Een internationale artiest boeken? Dat doe je het best bij ons. Tenminste, als je houdt van een professioneel advies, persoonlijke service en snel schakelen. We werken inmiddels al meer dan 15 jaar intensief samen met vele internationale zangers en zangeressen, verschillende soorten internationale bands, rappers en internationale DJ’s. Deze intensieve samenwerking met onze gewaardeerde opdrachtgevers én artiesten is kenmerkend voor onze werkwijze. De goede begeleiding van onze internationale artiesten heeft geleid tot zeer prettige samenwerkingen. Uiteindelijk moet jouw publiek een fantastische beleving ervaren. De vraag is dus, wat verwachten ze van een organisatie als die van jou. We hebben gangmakers, floorfillers, entertainers en publiekstrekkers. Van opkomende artiest tot zeer beroemd en bekend. Van een kleinere of intieme setting tot een groots en breed gevarieerd opgezet festival of evenement

Internationale artiest boeken? Maak gebruik van onze expertise.

Wil je één of meerdere internationale artiesten boeken voor een festival of evenement, maar weet je niet welke internationale artiest voldoet aan jouw idee of wensen? Omdat we veel kennis en ervaring hebben met doelgroep definiëring en ervaring met evenementen hebben, willen we graag met je meedenken. Wij helpen je graag bij het neerzetten van de juiste sfeer voor je feest bij het maken van de juiste keuzes. Een mooi, op elkaar afgestemd programma. En dit alles passend binnen het beschikbare budget. Ingewikkeld? Niet voor onze medewerkers! Daarom kies je voor jarenlange ervaring bij Mamboe Productions & Entertainment.

Internationale artiesten boeken doe je voor de gasten

Een festival of een evenement organiseren betekent uiteraard heel veel zaken goed doordenken. Wordt het een evenement een succes? Zal alles volgens planning verlopen? Een internationale artiest boeken is de eerste stap op de agenda. Onze professionals voorzien je graag van goed advies, heldere en transparante gedurende het traject, duidelijke communicatie en de begeleiding van de artiest. De algehele productie hebben wij ervaring mee en kunnen we jou in ondersteunen. Dat zorgt ervoor dat de focus blijft waar deze hoort te zijn en geeft houvast in het proces. Bij de gasten natuurlijk.

Internationale artiesten boeken? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Service van Mamboe Productions :

Boeking

- Artiesten boekingen
- Programmering

Management

- Management
- Tour management
- Assistent Tourmanager

Event Productie

- Artist Handling
- Beveiliging
- Catering
- Ground Transport
- Stage Management

Technische Productie

- Eenmalige showproductie
- Tourshowproductie
- Tech- en showbemanning
- Totale bandproductie

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!