Over Mamboe Productions:

Mamboe Productions is een (inter)nationaal Artiesten Boekingskantoor / Evenementenbureau, behorend tot de top in Nederland op het gebied van evenement organisatie. Deze positie hebben we bereikt door sinds 2005 de conceptontwikkeling en de uitvoering van opmerkelijke evenementen, concerten en fairs te verzorgen.
Het betreft evenementen van 50 tot 45.000 bezoekers, openbaar of voor genodigden van toonaangevende bedrijven, in het binnen- en buitenland.
Door jarenlange ervaring en inlevingsvermogen, in combinatie met steeds vernieuwende trends en ideeën, worden we als een inspirerend gesprekspartner en een daadkrachtig organisator ervaren. Mamboe Productions. zorgt voor uitstekend projectmanagement en neemt de verantwoordelijkheid voor de totale coördinatie van het evenement.

Een Evenementenbureau Voor Music & More:

Mamboe Productions wil alle zintuigen van uw relaties verwennen en een impuls geven die uitstijgt boven de verwachting. Uw doelen koppelen we aan een perfecte beleving. We willen een blijvende indruk achterlaten bij uw gasten. Dat is het doel van ons en daar kunt u op rekenen als u, uw evenement door ons laat verzorgen.

 

Service van Mamboe Productions :

Boeking

- Artiesten boekingen
- Programmering

Management

- Management
- Tour management
- Assistent Tourmanager

Event Productie

- Artist Handling
- Beveiliging
- Catering
- Ground Transport
- Stage Management

Technische Productie

- Eenmalige showproductie
- Tourshowproductie
- Tech- en showbemanning
- Totale bandproductie

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!