Henzel & Disco Nova

Henzel & Disco Nova
Henzel & Disco Nova

Informatie over de artiest

Soms lijken het routiniers maar Henzel & Disco Nova zijn nog maar 4 jaar actief als dj’s. In deze korte tijd hebben zij een duidelijke stempel achter gelaten op de clubscene in Nederland en zich populair gemaakt bij een grote groep liefhebbers.

Amsterdam Open Air, Solar Festival, Mysteryland, Bevrijdingspop zijn enkele gelegenheden waar je deze heren door de jaren heen hebt kunnen meemaken. Naast deze binnenlandse avonturen zijn ze ook graag geziene gasten over de grens, afgelopen jaar stonden ze op feesten in oa Duitsland, Hongarije, Italië, België en Ibiza.

Maar het belangrijkste voor jou om te weten is dat deze heren met hun unieke combo van house, techno en hun energieke draaistijl gegarandeerd staan voor een memorabele avond.

Naast draaien zijn ze ook druk in de studio, onlangs is hun edit van Vincent Leijen’s “Rosette” gebruikt voor de officiële after movie van ADE 2013 en hun nieuwste plaat “Lucky Ones” is net gereleased op het engelse label Bad Life. Deze laatste releases werden opgepikt door grote namen als: Dubfire, Brodinski, Fake Blood, Zombie Nation & Boys Noize.

Voor 2014 staan veel nieuwe releases gepland en zullen ze de eerste twee maanden door Azië en Australië touren met DJ NT89.