Chivv
Chivv

Biografie

yvon Pala, beter bekend onder de artiestennaam Chivv, is een ex-lid van de rapformatie SBMG die onder andere bekend zijn van hits als "Oeh Na Na", "4x Duurder" en "LIT". Met SBMG behaalde Chivv meer dan 400 miljoen streams op Spotify met als ultieme bekroning een nummer 1 album (Metro 53) in juni 2018. Begin 2019 kwam er een einde aan het SBMG avontuur en ging Chivv voor een solo carriére.

In de afgelopen jaren heeft Chivv al meerdere malen bewezen een garantie te zijn voor succes. In februari 2019 behaalde Chivv zijn eerste solonummer 1 hit met het nummer "Ewa Ewa". Het nummer behaalde de gouden status binnen 10 dagen en stond 16 weken op nummer 1.

In september van het jaar 2019 komt Chivv met zijn eerste solo album genaamd "2 Borden, 1 Tafel". Deze bestormde de Album Top 100 Charts op nummer 1 en bleef er daarna maar liefst nog 29 weken in staan. Na het succes van Chivv zijn eerste solo album, besloot de rapper om zijn tweede solo album te releasen onder naam "Un4gettable Nights", een verwijzing naar zijn eigen label "Un4gettable Music" dat hij sinds 2020 geheeld independent beheerd. Dit album komt wederom binnen op #1. Eind 2021 bereikt Chivv de mijlpaal van maar liefst 1.44 miljard Spotify streams. Ook met dit album bestormde Chivv de charts en kwam direct weer op de eerste plek. Met meerdere nummer 1-hits en albums op zak is Chivv in 2022 klaar om steeds meer te laten zien van hem als solo artiest.