Best of Foo - Foo Fighters Tribute

Best of Foo - Foo Fighters Tribute
Best of Foo - Foo Fighters Tribute

Biography

Ze zijn 'hot' en de hele wereld weet het. Levenslust en pure power gecombineerd met meer ingetogen momenten hebben deze band groot gemaakt. De Foo Fighters zijn één van de meest succesvolle rockbands van de laatste decennia. Dat schreeuwt om een tribute!

In Best of Foo hebben vijf gelouterde muzikanten elkaar gevonden. Zij benaderen de sound van de Foo Fighters 'as close as you can get'. Makkelijk schakelend tussen stijlen brengt het vijftal een schat aan podiumervaring bij elkaar. De in Doncaster, Engeland, geboren Andrew Elt (Gin on the Rocks, Sleeze Beez, The Moon) werd getipt als zanger bij Van Halen en deelde het podium met onder meer Slash en Zakk Wylde. Drummer Lambert van den Munckhof (Cobs & Robbers, Pure Cult) was tien jaar vaste kracht bij AC/DC-tribute Action in DC. De geboren en getogen Achterhoekse Natasja 'Pebbles' Thijssen maakte deel uit van Purple Haze, OXX-Band en was invalkracht bij Mooi Wark. Twee gitaristen en teamplayers, Erik van der Ven (Bodine) en Tom Verstegen (Atomic Rock), zorgen met frontman Elt voor vakkundig geweven gitaarpartijen.

Muziek in laagjes, precies zoals bij hun voorbeelden. Best of Foo is er daarom voor de eigentijdse muziekliefhebber en zéker voor hen die een muzikale