Dad Vibes - Limp Bizkit Tribute

Dad Vibes - Limp Bizkit Tribute
Dad Vibes - Limp Bizkit Tribute

Biography

LADIES AND GENTLEMEN, Introducing… Dad Vibes!In de late jaren 90 en begin 00’s was Limp Bizkit wereldwijd niet weg te denken in de muziek. MTV, en in Nederland natuurlijk TMF en The Box konden niet om Fred Durst en z’n bandmaten heen.

Dit werd ook vertegenwoordigd in huize Klaassen, waar er luidkeels geblèr te horen was vanuit de badkamer onder de douche. En het was niet één 90’s kid daar, het waren er drie. Destijds niet wetende dat ze als gebroeders gezamenlijk vele shows zullen beleven. Ondertussen pompt Bizkit in Wanroij en Volkel ook uit de speakers, maar goed, waar niet op dat moment?

Wat Dad Vibes betreft; dat moest nog 23 jaar op zich wachten..

School, studie, werk, meerdere bands (FREEB, Galvanized, Machetté, El Chupacabra enz) waren inmiddels een feit. Ook grote Nederlandse podia zoals Noorderslag, 013 en Paradiso waren al gespeeld, evenals meerdere grote festivals. De drie gebroeders werden vaders.

En zoals een echte ‘dad’ zal beamen, schiet de aandacht voor nostalgie de omhoog. Op het juiste moment (tijdens een Bizkit concert) besluit Eddy van de Steeg (FREEB) weer achter zijn kit te kruipen. Juul Silverenberg was met zijn ervaring in sample- en beatproductie de perfecte match om de bezetting compleet te maken.

Dad Vibes staat voor een keiharde set met vooral het eerdere werk, waarbij haar show zowel qua sound als visueel indrukwekkend overeenkomt met het origineel.

Drums - Eddy vd Steeg
DJ/Sampler - Juul Silverenberg 
Vocals - Rens Klaassen
Bass - Jeroen Klaassen
Guitar - Wouter Klaassen