Tabitha

Tabitha
Tabitha

Biography

Één van de meest inspirerende Nederlandse zangeressen van nu

Kwetsbaar zijn en van jezelf houden. Het zijn belangrijke thema’s in haar muziek, maar ook in het leven van Tabitha. Dat haar fans bewondering hebben voor het feit dat ze zichzelf is en daardoor geïnspireerd raken om ook meer zichzelf te zijn, is dan ook wat haar drijft. Met deze mentaliteit bereikt ze steeds meer mensen en is Tabitha met meer dan anderhalf miljoen Spotify-luisteraars per maand één van de meest gestreamde artiesten van Nederland.

Met haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers’ wist ze de harten van heel Nederland te veroveren maar de echte fans weten dat Tabitha al jaren ‘on a roll’ is. Het debuutalbum ‘Hallo Met Mij’ met hits zoals ‘Het Spijt Me Niet’, ‘Blijf Nog Even Hier’ en de titelsong ‘Hallo Met Mij’ werd namelijk bekroond met de gouden status. Tel daar grote hits als ‘Hij Is Van Mij’, ‘Moment’ en ‘Best Days’ bij op en dan weet je dat niemand meer om haar heen kan.

Mede door haar moederschap heeft ze de afgelopen jaren een enorme persoonlijke en muzikale groei doorgemaakt wat de inspiratie vormt voor haar laatste album ‘Wilde Rozen’. Op dit album staat onder andere een bijzonder duet met de Amerikaanse singer-songwriter ‘Matt Simons’ maar zijn ook Ronnie Flex en Glen Faria te horen. Het is tekenend voor de diverse invloeden die haar muziek kleuren en zo puur maken!